Connections

Welkom

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel vertaalbureau? Dan bent u bij Corzaan Traductions aan het juiste adres.

Corzaan Traductions is een vertaalbureau dat zich richt op vertalingen Nederlands-Frans en vice-versa. Het is een bureau gevestigd in Zwitserland, maar het levert ook vertalingen in andere Nederlandstalige en Franstalige landen.

Wij zijn een klein bedrijf, waardoor we veel persoonlijke service kunnen bieden. Al uw persoonlijke  wensen zijn bij ons bespreekbaar, zodat we u een vertaling kunnen leveren die helemaal aan uw wensen voldoet.

Heeft u teksten die vertaald moeten worden vanuit het Frans naar het Nederlands of andersom?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertalen met plezier uw teksten!

Corzaan traducTions
uw beste keus

Waarom zou u als bedrijf of als persoon uw teksten laten vertalen door Corzaan Traductions?

  • U kunt voor alle soorten vertalingen bij ons terecht
  • Wij kijken als kleinschalig bedrijf naar uw persoonlijke wensen
  • Vertaling en tarief op maat
  • Spoedvertalingen zijn mogelijk

Wilt u ook graag een goede en kwalitatieve vertaling, maar u wilt geen nummertje zijn tussen alle andere klanten? U wilt graag persoonlijke aandacht en niet uw te vertalen tekst afleveren aan één van die grote geldmachines? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Mocht u verder vragen hebben over onze manier van werken of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Contact


Corzaan Traductions

Valais - Suisse

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel: +41 (0) 79 196 65 99


KvK nummer Zwitserland: 
Registre du Commerce CHE-223.928.196

Vrijblijvende Prijsopgave

Bent u geïnteresseerd en zou u graag willen weten wat een vertaling via Corzaan Traductions zou kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Over het algemeen hanteren we een woordtarief. De hoogte van dit woordtarief hangt af van de moeilijkheidsgraad van de tekst. We maken dus niet alleen een vertaling maar ook een tarief op maat.